Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Evidensbasert kurskonsept

Kvinnene bak

Björg Thorhallsdottir og Adina Broady Aasebø står sammen om et felles mål – mer glede.

For seks år siden fikk Björg Thorhallsdottir en visjon om å skape et fellesskap – en plattform for å spre glede. Adina Broady Aasebø har gjennom de siste fire årene forsket på hva som gir glede og hvilke aktiviteter som forsterker menneskers evne til å kjenne lykke og skape positiv robusthet. I samarbeid har de skapt Destinasjon Glede – et unikt ettårig kurskonsept som skaper varig endring. 

 

Kurset ble lansert første gang i 2022, med over tusen deltagere.

– Målet vårt er å skape positiv endring i menneskers liv og et varmere samfunn – vi ønsker å skape en gledesrevolusjon, sier Björg. 

 

Tilbakemeldingene fra årets kurs er overveldende.

–Mange menneskers liv er endret, og når vi ser resultatene kan dette ikke beskrives som noenting annet enn et kall, forteller Adina.

 

 

Om Björg Thorhallsdottir og Adina Broady Aasebö

Björg er en anerkjent kunstner med hjerte for å gi mennesker trøst, glede og egenverdi – noe som preger kunstnerskapet hennes. Hun er utdannet Eq-terapeut ved EQ Institute og MPower agent ved MPower Institute. I kursløpet er Bjørg kaptein og vil ledsage deltagerne gjennom hele året. 

 

Adina er daglig leder i Destinasjon Glede og har jobbet med innsikt om mennesker gjennom hele sitt yrkesliv. Gjennom fem år har hun fordypet seg i forskning om lykke. Den viktigste lærdommen er at 40 prosent av vår evne til å føle lykke kan vi påvirke – og det er disse 40 prosentene vi konsentrerer oss om i Destinasjon Glede. 

 

 

Bli med med på den viktigste reisen i ditt liv, en indre reise til mer glede. Med verdens beste reisefølge!

 

Du kan melde deg på kurset 2023 her!

 

 

 

 

 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer? Mail oss da vel:

post@destinasjonglede.no

 

Destinasjon Glede AS