Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Bjørg om det produktive vennskapet

Vår felles reise

I fem år har jeg holdt på med en helt annen type reise. En indre reise for å finne mer glede. En reise jeg ønsker å dele med dere!

Til å begynne med var tanken å samle 40 kvinner som skulle møtes fysisk en gang i måneden. Nå har det ved hjelp fra Adina, blitt et helt kursløp, som går over ett år – med online veiledning og åtte vakre (jeg er superstolt!!) arbeidsbøker som du får i posten, som du skal fylle ut underveis. En for hvert tema vi går gjennom.

 

Tenk om vi alle dro på denne reisen sammen?

At vi kan dra på den viktigste reisen i våre liv sammen. En indre reise til egenkjærlighet og bedre relasjoner, til en gladere kropp, til bedre økonomi, til et liv der du har masse verktøy til å hanskes med utfordringer, dager da det stormer og lynnedslagene smeller. 

 

Jeg har med meg de flinkeste folka jeg vet om, som er eksperter på sine områder. Silje Sandmæl på økonomi, Yngvar Andersen på trening, og søsteren min Dora og mamma på relasjoner. Det er en reise vi skal gjøre sammen for det er så utrolig mye enklere å komme i mål, når vi har det sykt gøy på veien! Da kan vi dele sorger og gleder, kunnskap og oppdagelser. 

 

«Jo mere vi er sammen, ja, sammen, ja, sammen. Jo mere vi er sammen, jo gladere blir vi!»

 

Bli med med på den viktigste reisen i ditt liv, en indre reise til mer glede. Med verdens beste reisefølge!

Du kan melde deg på her!

 

Jeg gleder meg til å reise videre sammen – og om det blir flere nedstengninger nå – så fortsetter i det minste denne reisen. 

 

 

 

Masse masse kjærlighet, Bjørg❤️❤️❤️

Björg Thorhallsdottir

Björg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, glass-mosaikk, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Hun har gått i lære hos Jean Ducros ved kunstakademiet i Toulouse, Frankrike i 1998, og i grafikk hos Ignacio Aguirre i Barcelona i 2001-2002. Björg er medlem av Norske Grafikere, og kunsten hennes er blitt utstilt både i inn- og utland. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, og etterspørselen etter grafikken er stor. Björg har også utdannet seg til Eq-terapeut ved EQ Institute og MPower agent ved MPower Institute.

 

Adina Broady Aasebö

Adina er innsiktsdirektør i Core Content, og har jobbet med innsikt om mennesker i hele sitt yrkesliv. Nettopp nysgjerrigheten om hva som kjennetegner mennesker som føler mer glede i livet, har interessert henne i mange år. Kurset er basert på innsikt fra over 100 forskningsrapporter om lykke, podcaster om tematikken og intervjuer av lykkeforskere, sosiologer og psykologer – nettopp for å finne ut hvorfor noen ser halvfulle glass der andre ser halvtomme. 

 

 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer? Mail oss da vel:

post@destinasjonglede.no

 

Destinasjon Glede AS