Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Ekspert: Yngvar Andersen

En lett og fleksibel hverdag gir meg glede

Yngvar Andersen er forfatter, foredragsholder og trener – og Norges mest kjente treningsprofil! Han har et brennende engasjement for å spre kunnskap og treningsglede, og en egen evne til å motivere og gjøre trening både fristende og gøy! 

Yngvar er hovedekspert på område "Min kropp" og han kommer til å introdusere deg for en rekke ulike treningsformer, slik at du kan finne det som passer deg og dit liv. Det blir livetrening 3 ganger i uken, i tillegg til masse annen inspirasjon og kunnskap om fordelene ved bevegelse, hvordan det påvirker din helse, og hvor lite som egentlig skal til.

 

Hvorfor vil du være med på Destinasjon Glede?

Folka og idéen bak DG er rett og slett så bra at å være med på dette gir, meg og alle som er med, en kjempemulighet til å bidra til mer glede i hele Skandinavia gjennom ulike tilnærminger.

 

Hvordan definerer du glede? 

For meg er glede å føle at at tilværelsen er lett, fleksibel og full av muligheter som er tilgjengelige for meg. 

 

 

Hvordan finne mer glede og lykke i helt normale hverdager?

Det er nok mange ting som kan sies. Men for min del tror jeg det handler om å la hver dag, kveld og time leve sitt eget liv. Altså å være til stede i smått og stort og å kunne glede seg over lite spektakulære opplevelser.

 

Hvem og hva gjør deg glad?

Jeg må si at alle de fem andre jeg bor sammen med gjør meg veldig glad mange ganger hver dag. Noen dager flere ganger enn andre. Jeg er ellers veldig glad i å bli overraska. For eksempel når jeg har tatt feil om folk sine holdninger. Og jeg er ekstremt glad i entusiasme. Det er jo en av grunnene til at det passer veldig bra for meg å være i DG-universet. Det å oppfordre til/bevare entusiasme er noe av det vi oftest snakker med barna om.  

 

Hvem i livet ditt er du mest opptatt av å glede?

Kone og barn. 

 

 

 

Meld deg Destinasjon Glede her!