Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Ekspert: Silje Sandmæl

Gir gode råd

Vi kjenner Siljes varme entusiasme og engasjement godt fra TV-programmet «I lomma på Silje», der hun rydder opp i kjendisers privatøkonomi. Nå skal hun rydde opp for oss også.

Silje er vår økonomiekspert og hun vil gi konkrete råd og løsninger til hvordan du kan få bedre orden og kontroll i din økonomi. Du vil få verktøy som kan brukes i blant annet forhandling med bank og forsikring. Silje vil gi deg praktiske spareråd, som ikke vil føles begrensende for ditt liv.

 

Hvorfor vil du være en del av Destinasjon Glede?

Jeg har virkelig troen på dette! Bjørg er for det første helt unik som har skapt noe som tar tak i hele menneske. Ting henger sammen, økonomi kan gå utover selvbildet, det sosiale og helsa. Jeg har derfor i mange situasjoner ønsket at andre folk kunne bistå etter jeg har ordnet med det økonomiske. Og nå får altså folk sjansen til å utvikle seg fra topp til tå med Destinasjon Glede. Det er helt magisk. Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å være med på denne reisen. 

 

Hvordan definerer du selv glede? 

Glede for meg er takknemlighet, og det å sette pris på de og det man har. 

 

Hvordan finne mer glede og lykke i helt normale hverdager?

Stopp opp og vær i øyeblikket. Se opp og i øynene til folk. Gi et smil, et ord og en tanke til andre. Og kjenn på takknemlighet. 

 

Hvem og hva gjør deg glad?

Det er utrolig mange mennesker som gjør meg glad, både de nære og de fjerne. Ofte er det bare et smil som skal til. Jeg er også veldig glad i naturen, den gir meg mye energi. Også er det helt klart å hjelpe andre. Derfor elsker jeg jobben min som programleder. Å vie tid og oppmerksomhet på noen som trenger min hjelp og som kommer ut av det med en høyere livskvalitet gir meg en lykkerus. Det er vel derfor jeg er så glad for å være med på Destinasjon Glede også, for å forhåpentligvis kunne hjelpe enda flere. 

 

Hvem i livet ditt er du mest opptatt av å glede?

Familien min betyr alt for meg, så de kommer helt klart først i køen. Samtidig tenker jeg at glasset med glede er ikke noe som går tomt, så jeg er jo opptatt av å glede så mange jeg kan. MEN jeg har også lært meg at for å kunne gi mye glede så må jeg være glad selv. Det er derfor viktig å fylle opp mitt eget glass med glede først, slik at jeg kan gi videre.

 

 

 

 

Meld deg på Destinasjon Glede her!