Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Dette inneholder Destinasjon Glede-kurset

Finnes det en oppskrift på glede? Absolutt!

Destinasjon Glede er et kurs helt utenom det vanlige. Gjennom ett år vil du ved hjelp av en rekke eksperter tilegne deg verktøy for å tilføre livet mer glede.

Komplett og gjennomførbar livsstilsendring med varige resultater

Livet blir aldri det samme igjen!

 

Gjennom et helt år veiledes deltagerne av landets fremste eksperter innenfor blant annet mat, helse, relasjoner og økonomi. Kursmodulene er basert på lykkeforskning og rekkefølgen er bygget opp for høyest mulig suksessrate. Du vil tilegne deg verktøyene du trenger for å skape nødvendige og positive endringer i livet, uavhengig av utgangspunkt. 

 

Kurset ledes av kunstner Björg Thorhallsdottir. Björg er kjent for sin vakre kunst, er utdannet Eq-terapeut og har lang erfaring med å jobbe aktivt for å velge glede i livet. Sammen med lykkeforsker Adina Broady Aasebø, har de utviklet kurskonseptet.

 

– Ønsker du en endring i livet er det fort gjort å gå for hardt ut og forsøke å endre alt på en gang – det har vi nok alle erfart. I Destinasjon Glede har vi utviklet en strategi for å lære hjernen evnen til å kjenne mer glede i livet, forteller Adina. 

 

Arbeidet foregår i 7 vakre arbeidsbøker og gir tilgang til et rikt digitalt univers. Kurset krever ikke fysisk oppmøte, med det blir mulighet til å være med på mange samlinger og reiser for deg som ønsker det, og det blir det lagt til rette for kollokviegrupper.

 

– Unikt for Destinasjon Glede er samholdet og fellesskapsfølelsen på tvers av alder, livssituasjon og lokasjon. Deltagerne er på denne reisen sammen – og da er det også lettere å lykkes, sier Björg.

 

 

Sikre deg plass og en gunstig pris allerede nå. Nytt kurs starter 16. januar 2023!

 

Her kan du lese om de ulike modulene:

Mine relasjoner:

Terapeut og forfatter Herdis Pálsdóttir vil sammen med Anniken Lien Mathiesen, sertifisert NLP og Master Coach, stå for kursingen i relasjoner og egenkjærlighet. Denne delen vil pågå i 60 dager, og vil legge fundamentet for resten av året.

 

Mine vaner: 

Det tar 66 dager å endre en vane, derfor vil denne delen pågå akkurat i 66 dager. Björg Thorhallsdottir vil presentere mange ulike lykkeskapende aktiviteter som du garantert kan dra nytte av. Du velger selv hvilke av dem som passer deg og ditt liv. Her blir du kjent med Destinasjon Glede-universets ulike bidragsytere og eksperter - og deres kunnskap om lykkeforsterkende vaner. 

 

Min kropp:

Den anerkjente treningsprofilen og forfatteren Yngvar Andersen er kursets hovedekspert i treningsmodulen. Du vil også møte Torunn Ytrehus som er PT og ernæringsrådgiver og driver Improving Lives. Hun har en helt unik tilnærming til kropp og selvfølelse. Du får også et konkret treningsprogram for løping av Jack Waitz. I løpet av 60 dager kan du prøve en rekke ulike bevegelsesformer, eller treningsformer om du vil. Målet er at du skal finne den som gir deg glede. 

 

Min mat:

Torunn fra Improving Lives vil lære deltagerne å få et kjærlighetsfylt forhold til mat, med fokus på energi og nytelse. I tillegg vil den kjente legen, forfatteren og kostholdseksperten Berit Nordstrand dele av sin kunnskap om hva riktig kosthold gjør med deg og din kropp. Målet er at du i løpet av 60 dager skal få bedre kunnskap om temaet - og evne å gjennomføre de lykkeskapende kostholdsendringene du ønsker i livet ditt.

 

Min økonomi: 

I denne modulen vil landets mest kjente forbrukerøkonom Silje Sandmæl hjelpe deg med å få bedre orden og kontroll på økonomien. Hun vil dessuten gi deg noen verktøy for at du skal kjenne glede i forhold til egen økonomi. Med Silje vil du få mange praktiske og konkrete råd og tips, om alt fra forhandling av renten, refleksjon rundt personlig forbruk og arv mm. 

 

Mitt fokus og min ro:

Har du hørt om konseptet GTD, Getting Things Done? Det er teknikk, eller snarere metodikk, for å få ting gjort. Morten Rørvik er Nordens eneste sertifiserte GTD Master Trainer, og han deler av kunnskapen sin med deg. I tillegg vil blant annet mentaltrener Rebekka Nøkling gi deg verktøy for å finne mer ro i livet. 

 

Min vei videre: 

Gjennom kursets siste del, Min Vei Videre, vil du få verktøy til å lage tre- og femårsplaner for at dine nye vaner skal bli varige, ledsaget av endringsekspert Linda Krog Ødegaard. 

 

Visste du forresten at det å hjelpe andre faktisk er noe av den mest lykkeøkende aktiviteten du kan gjøre? En del av modulen handler derfor om å finne din hjertesak. All forskning viser at den som gir av seg selv uselvisk til andre, blir et lykkeligere menneske. 

 

 

Gjennom hele kurset vil ryddeguru Jeanette Bretteville lære deltagerne hvordan man rydder fram glede, gjennom den kjente metoden KonMari skapt av Marie Kondo.

  

Hele kurset er evidensbasert, og sydd sammen for å maksimere muligheten for gjennomførelse. 

 

Kurspris: 

Kurset koster kun 450 kr per måned ved påmelding nå. 

Du kan også velge å betale komplett kursavgift nå - og spare ytterligere 500 kroner for året. 

 

Alt dette får du:

- Syv unike arbeidsbøker – én bok per modul. Bøkene er fylt med praktiske oppgaver, inspirasjon og Björgs vakre kunst. Du arbeider selv i bøkene når det passer deg, og det er du som velger hvor mye tid du vil bruke.

- Du blir invitert inn i en digital løsning med videoinnhold og artikler med konkrete, tips og råd til hvordan du skal lykkes med endringer i livet ditt, og inspirasjon og veiledning fra ekspertene. 

- Du får ulike meditasjoner ledsaget av Björg og bidragsyterne gjennom hele året.

 

Bli med med på den viktigste reisen i ditt liv - en indre reise til mer glede. Og med verdens beste reisefølge!

 

 

Meld deg på Destinasjon Glede 2023 her.