Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Velkommen til et ettårig kurs som gir varig positiv endring. Kurset er basert på forskning og forsterker de områdene som gir mer lykke og energi når man selv tar kontroll over eget liv.

Velkommen til et ettårig kurs som gir varig positiv endring. Kurset er basert på forskning og forsterker de områdene som gir mer lykke og energi når man selv tar kontroll over eget liv.

Dette inneholder Destinasjon Glede kurset

Finnes det en oppskrift på glede? Absolutt!

Destinasjon Glede er et kurs helt utenom det vanlige. Gjennom ett år vil du ved hjelp av en rekke eksperter tilegne deg verktøy for å tilføre livet mer glede og robusthet.

Dette er kurset der du i løpet av ett helt år – gjennom syv ulike moduler – kan finne mer glede, og få bedre orden i livet ditt. Kurset baserer seg på forskning og rekkefølgen er satt sammen for å skape de beste forutsetninger for å lykkes. Kurset er for deg som vil skape varig endring i ditt liv.

 

Alt dette får du:

  • 7  moduler; mine relasjoner, mine vaner, min kropp, min mat, min økonomi, mitt fokus & min ro og  min vei videre.
  • En fysisk arbeidsbok per modul som er rikt illustrert og skrevet av Bjørg Thorhallsdottisr sammen med fageksperter innen alle ulike deler (Yngvar Andersen og Silje Sandmæl for å nevne noen).
  • Et digitalt innholdsrikt univers. Med ukentlige live-sendninger, innhold fra bidragsytere, artikler, podcaster, blogginnlegg og annen relevant inspirasjon. 
  • Gjennom hele året vil du få rydde-tips av eksperter.
  • Deltagelse i kollokviegruppe og felleskap dersom du ønsker det. 
  • Kurset gjennomføres når det passer deg og ditt liv.

 

I tillegg får du prioritet til å delta på spennende reiser, event og samlinger og mulighet for fordypning med utvalgte eksperter til en tilleggskost.

 

Sikre din plass 2024

 

Priser: Velg å betale alt nå eller delbetaling:

Full betaling; 5400,- (spar 10% av kursavgiften)

Delbetaling; 499,- i måneden.

Du har full angrerett i 14 dager.

 

Betalingsinformasjon:

Ved valg av delbetaling vil du som deltager bli belastet beløpet en gang pr. måned i 12 måneder, første gang ved påmelding (regnes som første måneds delbetaling) og deretter februar til og med desember 2023.

 

Om du vil spare 588 kroner, velg full betaling.

 

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg ❤

Gjennom året jobber du med disse 7 vakre arbeidsbøkene🌱

 

Meld deg på Destinasjon Glede 2024 her.