Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Få de beste tipsene:

Vi har unike eksperter med på kurset

I løpet av kurset blir du ikke bare godt kjent med gledessprederen Björg Thorhallsdottir. Du vil også få faglig påfyll fra flere av de dyktigste i landet på sine fagfelt.

Jo visst er det Björg Thorhallsdottir som står i bresjen for Destinasjon Glede. Men med seg på laget har hun en gjeng som garantert vil gi deg verktøyene du trenger for å bli en bedre utgave av deg selv. La deg inspirere og bli kjent med noen av våre dyktige bidragsytere her:

 

 

Yngvar Andersen: 

Yngvar Andersen er forfatter, foredragsholder og trener – og Norges mest kjente treningsprofil! Han har et brennende engasjement for å spre kunnskap og treningsglede, og en egen evne til å motivere og gjøre trening både fristende og gøy. Vi er glade for å ha med oss Yngvar på Team Glede – og ser frem til treningsøkter og motivasjonsforedrag.

 

 

Silje Sandmæl:

Vi kjenner Siljes varme entusiasme og engasjement godt fra TV-programmet «I lomma på Silje», der hun rydder opp i kjendisers privatøkonomi. Nå skal hun hjelpe også oss å rydde opp. Hennes kombinasjon av solid formidlingsevne og fagkunnskap er helt unik. Silje gjør oss trygg på at hun kan bidra til at vi får bedre orden på økonomien innen kurset er omme.

 

 

Berit Nordstrand: 

Lege, forfatter og foredragsholder Berit Nordstrand er kjent for sine fantastisk engasjerende foredrag om hvordan du kan nyte deilig mat som gir deg både mer nytelse, større overskudd og bedre fysisk og psykisk helse - uten mer tid på matlaging. Vi gleder oss over å ha Berit med på laget – for et godt kosthold er essensielt i når glede står på agendaen. 

 

 

Adina Broady Aasebø: 

Adina Broady Aasebö har jobbet med innsikt om mennesker i hele sitt yrkesliv. Nettopp nysgjerrigheten om hva som kjennetegner mennesker som føler mer glede i livet, har interessert henne i mange år. Hun har lest over 100 forskningsrapporter om lykke, og intervjuet lykkeforskere, sosiologer og psykologer for å finne ut hvorfor noen ser halvfulle glass der andre ser halvtomme. Hvorfor noen opplever samme situasjon så forskjellig? Sammen med Björg har Adina skapt Destinasjon Glede.

 

 

Anniken Lien Mathiesen

Anniken Lien Mathiesen er forfatter og internasjonalt sertifisert Master Coach i NLP. I 2021 utga hun boken «Kjærlighetsmønster» på Aschehoug. Anniken jobber som coach, og metoden hun bruker bygger på kognitive teknikker og øvelser som skaper endringer i fastlåste tankemønstre og atferd. Dette er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir positive og varige endringer. Sammen med Björg Thorhallsdottir står hun bak podcasten «Kjærlighetsmønster».

 

 

 

Morten Rørvik: 

Har du hørt om konseptet GTD - Getting Things Done? Det er akkurat hva det høres ut som - en teknikk, eller snarere metodikk for å få ting gjort! Vi er stolte over å ha med Morten Røvik, Nordens eneste sertifiserte GTD Master Trainer i Norden, på laget. 

 

 

 

Herdis Pálsdóttir:

Herdis Palsdottir er grunnlegger av EQ-terapi i Norge, og er også Björgs Thoralsdottirs mor. Hun har en sentral rolle i kursløpets første modul – nemlig relasjoner. De fem ferdighetene knyttet til EQ «emosjonell intelligens» er evnen til å ha kontakt med egne følelser, kunne håndtere egne og andres følelser på en god måte, kunne skape og beholde nære relasjoner med andre. 

 

 

 

 

Josh Stinton:

Josh Stinton blir ofte referert til som «Veldedighets-eventyreren». Det er fordi han ble kjent da han forsøkte å samle inn penger til et barnehjem, og endte opp på nasjonal TV i Australia. Siden da har han påtatt seg en rekke krevende og annerledes fysiske utfordringer, for å sette søkelyset på gode formål. Dette er rammen for hans foredrag, som er annerledes, spennende og morsomme og som booster både motivasjon og inspirasjon. Med Josh på laget er det lett å love god stemning!

 

 

 

 

Rebekka Nøkling:

Rebekka Nøkling er foredragsholder og spesialist på hjernetrim, stressmestring og motivasjon – og sprer engasjement, godfølelse og livsglede. I Destinasjon Glede vil Rebekka Nøkling bidra i modulen Mitt Fokus og Min ro. 

 

 

Irene Hessling:

Irene Hessling har undervist i yoga og tilstedeværelse gjennom 30 år. Hun er en av ekspertene og gledessprederne du møter i Destinasjon Glede-universet. 

 

 

 

Jeanette Bretteville:

Jeanette Bretteville er Destinasjon Gledes ryddeguru! Hun vil ledsage deltakerne gjennom hele året og dele sine teknikker og råd. Bretteville er sertifisert i "konmari"-metoden, og vil i kjent "Spark Joy"-stil hjelpe deltakerne å finne roen i hjemmet - oglage plass til gleden. 

 

 

 

Björg Thorhallsdottir:

Björg Thorhallsdottir – den folkekjære kunstneren ble en stor inspirator da hun begynte å dele tankene bak bildene hun skaper. Bildene og budskapene ble etter hvert til 15 bestselgende bøker, som gjorde henne til en populær spaltist og foredragsholder. Hun skapte et helt unikt Björgs Univers, for drømmen er å inspirere andre til å leve sitt beste liv, ut fra egne forutsetninger. Björg ble tidlig enke, og i sorgen skapte hun «Hjertefred» for å lage en arena hvor sønnen Tolli og andre kunne få en arena å minnes dem de har mistet. Hun begynte på reisen mot et bedre sted og ønsker nå å dele alle sine redskap med deg. Reisen mot Destinasjon Glede, som handler om å skape et liv som er godt å leve, et liv med mer glede, takknemlighet og mening. 

 

 

Velkommen skal du være!  

 

Meld deg på kurset til 2023 her!