Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Vil du ha en suksessrik bedrift?

Begynn med dine ansatte

Forskning viser at lykkeligere mennesker er mer fremgangsrike i jobben. Her får du oppskriften på hvordan du får gladere medarbeidere.

– Å øve på å kjenne følelsen av lykke gir tydelige, positive ringvirkninger mennesker liv. Også på jobben, sier Adina Broady Aasebø.

 

Hun er innsiktsdirektør i Core Content, har ledet og gjennomført flere store banebrytende forskningsprosjekter og er forfatter av boken «Passionistas». 

 

I tillegg er hun daglig leder i selskapet Destinasjon Glede, et skreddersydd kurskonsept som er utviklet av Björg Thorhallsdottir, og hvor deltagerne jobber målrettet for å kjenne mer glede. Og det skal du ikke kimse av: Forskning viser nemlig at lykkelige ansatte presterer bedre enn andre i yrkeslivet. 

 

Fremgangsrike ansatte

– Det viser seg at lykkelige ansatte har bedre relasjoner til kolleger og andre rundt seg. De er mer hjelpsomme, friskere og er optimistiske til fremtiden. I sum gjør dette at de også er mer fremgangsrike i yrkene sine enn andre som ikke er like lykkelige, sier hun. 

 

Aasebø påpeker at lykke er noe det sjelden snakkes om i forbindelse med arbeid og yrkesliv. 

 

– Det er som om lykke ikke har noe på en arbeidsplass å gjøre. Men hvis vi ser mot guruen Annie McKee, den amerikanske topplederen som også har forfattet en rekke business-bøker om lederskap, så tar vi feil.

 

Bedrifter med suksess

Hun fortsetter:

 

– McKee oppfordrer oss ledere til å tenke annerledes og gå inn for å skape lykkelige ansatte. Årsaken er rett og slett at de har det bedre med seg selv, og derfor vil prestere bedre. 

 

Flere forskningsrapporter viser at de mest tilfredse medarbeiderne er effektive og engasjerte. Bedrifter som har disse i stallen, går sine konkurrenter en høy gang hva resultat angår. 

– Når vi er positive, er vi 31 prosent mer produktive og vi har hele 40 prosent større sjanse til å avansere i jobben. 

 

Attraktivt kurstilbud

Men du blir ikke lykkelig bare fordi du er fremgangsrik: Ofrer du lykken, så ofrer du også fremgangen, sier Aasebø - og fremholder at det finnes en rekke lykkeøkende aktiviteter som kan gjøres for å trene opp «lykkemuskelen». 

 

– Kurset for å få lykkeligere ansatte, finnes allerede, sier Aasebø og sikter til Destinasjon Glede. Allerede nå viser tilbakemeldingene fra årets kurs svært fornøyde deltagere. Fra neste år kan dine ansatte også få muligheten.

 

Bli med! 

Kurset starter i januar 2023, går over ett år, og dine ansatte velger selv hvor mye tid de ønsker å bruke. Via en innholdsrik nettportal får de råd fra flere av landets beste eksperter på sine felt. Modulene de skal igjennom er delt inn i ulik tematikk, og ved hjelp av ekspert-inspirasjon, forskningsbaserte eventer, selvstendig arbeid og helt unike arbeidsbøker - skrevet og illustrert av kunstneren Björg Thorhallsdottir - legger de fundamentet for et lykkeligere og mer fremgangsrikt liv. 

 

Her kan du lese mer om Destinasjon Glede og møte de ulike ekspertene.

Påmeldingen finner du her.