Tilbake

Destinasjon Glede

Meld deg på

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Visste du at glede er noe du kan lære? Gjennom ett års kursløp vil du bli geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Ekspert: Anniken Lien Mathiesen

Bli glad i hele deg

Anniken er sertifisert NLP Master Coach, og forfatter av boken Kjærlighetsmønster. Hun brenner for å hjelpe kvinner til å skape det kjærlighetsforholdet de ønsker seg. Anniken sin filosofi er at for å klare å elske og bli elsket må man først jobbe med egenkjærlighet – altså kjærlighet til seg selv.

– Først da er man klar til å ta imot den kjærligheten og det gode livet man ønsker seg, sier Anniken. Hun har over 20 års erfaring med temaet, og startet som ung sin reise med spørsmålet: “Hvorfor er jeg så suksessfull i jobben, men ikke i kjærlighet?”. Etter X antall terapi- og coaching-timer, utdannelser og bøker, knakk hun endelig koden. Nå har Anniken vært lykkelig gift i over 15 år, og har samlet sammen all den kunnskapen hun er lidenskapelig opptatt av å dele med deg. Det å leve et godt liv og leve i det kjærlighetsforholdet du ønsker deg handler ikke om å være heldig eller uheldig. Det handler om å bli bevisst ditt kjærlighetsmønster og se om du har noen hindringer som gjør at du ikke klarer å motta den kjærligheten du ønsker deg. Ved å bli bevisst eventuelle dysfunksjonelle mønstre vil du se hva som begrenser deg - dette er begynnelsen til å ta nye gode valg.

Anniken gir deg verktøy og strategier som fører til gjennombrudd for deg i ditt kjærlighetsliv slik at du kan frigjøre deg og skape akkurat det forholdet du ønsker deg!
 Dette er like aktuelt om du er singel eller i et forhold. Metoden hun bruker, bygger på øvelser og teknikker innen både NLP Classic Code og NLP New Code- kognitive teknikker blandet med visualiseringsøvelser, transeinduksjoner og affirmasjoner som skaper endringer i fastlåste tankemønstre og atferd. Det er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir deg positive og varige endringer. Denne kunnskapen bidrar til at du vil få et nytt ståsted og et eget indre kompass. Du blir flinkere til å lytte til ditt eget hjerte, slik at du står mer støtt i deg selv og tør å tro på at du kan bli elsket for akkurat den du er, og oppleve den kjærligheten som er ment for deg.  

 

Hvorfor vil du være med på Destinasjon Glede? 

Jeg vil gjerne være med på Destinasjon Glede fordi jo flere av oss som lever i glede er med på å lage verden til et bedre sted for oss alle sammen, sier Anniken. Å hjelpe hverandre til å leve i glede er en av de største gavene vi kan gi hverandre. Jeg er veldig takknemlig for å få være med på å bidra til Destinasjon Glede. Det er et viktig prosjekt som Björg skaper, og det er meningsfylt å være med på å bidra til det gode menneske Björg, og alt det fine hun bidrar med til oss alle.  

 

Hvordan definerer du glede?  

Det å være med menneskene du har et ekte vennskap, kjærlighet eller forhold til og få lov å tilbringe all din tid med dem og inspirere hverandre og dele kunnskap. Det er for meg definisjonen av ekte glede.  

 

Hva er glede for deg?  

For meg er glede kjærlighet. Det å leve i ekte kjærlighet og dele livet med dem jeg er glad i og som er glad i meg er det som gir meg størst glede. 

 

Hvordan finne mer glede og lykke i helt normale hverdager?  

Takknemlighet. 

 

Hvem og hva gjør deg glad?  

Det som gjør meg mest glad i hele verden er å være sammen med barna mine, mannen min og familien min. Jeg blir også veldig glad av å lære andre hvordan de kan bli mer glad i seg selv og frigjøre seg fra gamle mønstre og inspirere dem til å vite sannheten om dem selv- nemlig at de er mer enn bra nok! 

 

Hvem i livet ditt er du mest opptatt av å glede?   

Mine to barn. 

 

 

Meld deg på Destinasjon Glede her!